Σελίδες

Στη Λέρο οι Δήμαρχοι των γειτονικών νησιών για να αποφασίσουν σχετικά με το Λιμενικό Ταμείο


Στη Λέρο μεταβαίνουν εντός της εβδομάδος οι Δήμαρχοι των γειτονικών νησιών (Πάτμου, Λειψών, Αγαθονησίου) για να αποφασίσουν από κοινού με τον Δήμαρχο Λέρου σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Πρόσκληση που εξέδωσε το ΔΗΛΙΤΑΠ, η συγκεκριμένη συνεδρίαση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, και ώρα 10:00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, με μοναδικό θέμα τη συζήτηση σχετικά με "την προοπτική και τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου".
Να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη πρόσκληση υπογράφει ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πάτμου κ. Γαμπιέρης Αντώνιος.
Πάντως, σύμφωνα με το patmostimes.gr, τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες, που έχουν αναστατώσει την τουριστική αγορά του γειτονικού νησιού, ότι η Πάτμος έχει απολέσει μεγάλο αριθμό από τα κρουαζιερόπλοια της Louis Cruises (περίπου 30), εξαιτίας κακών χειρισμών του ΔΗΛΙΤΑΠ και κυρίως του προέδρου της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κακοί χειρισμοί εστιάζονται στο γεγονός, ότι το ΔΗΛΙΤΑΠ ζήτησε την καταβολή των λιμενικών τελών από τον πράκτορα αρχικά και την εταιρεία στη συνέχεια ταυτόχρονα με την έκδοση της απόδειξης εξόφλησης, ενώ μέχρι σήμερα έκοβε την απόδειξη της οφειλής στον πράκτορα και όταν πληρωνόταν από την εταιρεία, εξοφλούσε τα λιμενικά τέλη στο ΔΗΛΙΤΑΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου