Σελίδες

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στην κηδεία του Θανάση Αναπολιτάνου


Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα διαβάστηκε από τον βουλευτή Δωδεκανήσου του κόμματος κ. Δημήτρη Γάκη, στην κηδεία του Θανάση Αναπολιτάνου που έγινε σήμερα. Πιο αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει: 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑ
Με oδύνη πληροφορήθηκα τον θάνατο του εκλεκτού μας συντρόφου Θανάση Αναπολιτάνου. Για την οικογένειά του, στην οποία εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, η απώλεια είναι βαριά. Για την Αριστερά, το οικολογικό κίνημα, την δημοκρατία και τα δικαιώματα, που με τόση συνέπεια και δύναμη ψυχής υπερασπίστηκε, το κενό είναι δυσαναπλήρωτο.
Ο σύντροφος Θανάσης με την δράση του, τις ιδέες του και την στάση ζωής που επέλεξε, τίμησε τον χώρο μας, τις αξίες και τα οράματά μας.
Έβαλε την δική του σφραγίδα στους περιβαλλοντικούς αγώνες τόσο στο νησί του, την Ρόδο, όσο και στο Δωδεκανησιακό χώρο και τον τόπο μας γενικότερα.
Ένας από τους σημαντικότερους καρπούς της πολύπλευρης δράσης του, είναι η δημιουργία του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου της Μεσογείου του οποίου υπήρξε εμπνευστής και εμψυχωτής.
Ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, γραμματέας της ΝΕ Δωδεκανήσου την πρώτη περίοδο, υποψήφιος βουλευτής , άνθρωπος εκτός των άλλων και με σημαντική αυτοδιοικητική δράση, μας αφήνει μια βαριά κληρονομιά και ταυτόχρονα ένα παράδειγμα σεμνότητας.
Σύντροφε Θανάση, σε ευχαριστούμε για όλα. Οι ιδέες σου, η δράση σου, οι στόχοι σου, η επιμονή σου και η αφοσίωσή σου, είναι για εμάς ένα ισχυρό στήριγμα, για τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Πρόεδρος ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου