Σελίδες

Επιστολή δημοτικών συμβούλων για την Γέφυρα Κρεμαστής


Κοινή επιστολή απέστειλαν προς τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου με κοινοποίηση το γραφείο Δημάρχου, 4 δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας της παράταξης του Γ. Χατζημάρκου σχετικά με την Γέφυρα Κρεμαστής.
Πιο αναλυτικά:

Ρόδος, 3 Ιανουαρίου 2013
Προς : Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμου Ρόδου           
Κοιν. :  -Γραφείο Δημάρχου
             -Μ.Μ.Ε.     

Στην διάρκεια της τελευταίας κακοκαιρίας που έπληξε το νησί μας στις 30 και 31 Δεκεμβρίου 2012,η περιοχή της Κρεμαστής δέχτηκε πολύ μεγάλο όγκο νερού κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο χείμαρρος να υπερχειλίσει και να δημιουργήσει αναρίθμητα προβλήματα .

Το σοβαρότερο πρόβλημα που δημιούργησε είναι το ότι ξεγύμνωσε εντελώς το τρίτο πέδιλο της γέφυρας από την  ανατολική πλευρά και σε συνδυασμό με το ότι κατά την προ διετίας θεομηνία αντίστοιχο πρόβλημα είχε προκύψει και στο τρίτο πέδιλο  από δυτικά της ίδιας γέφυρας, μας κάνει να προβληματιζόμαστε έντονα για την στατική της επάρκεια.

Πάρα τις επανελλημένες αναφορές από μέλη της παράταξης μας, κατά την διαδικασία της ενημέρωσης των Δημοτικών Συμβούλων  και κατά την συζήτηση για την θεομηνία του Φεβρουαρίου του 2011 αλλά και στην συνέχεια  κατά τις συνεδριάσεις για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος, δεν έγινε απολύτως καμμία εργασία αποκατάστασης στο ήδη επιβαρυμένο πέδιλο.  

Λόγω του ότι καθημερινά από την γέφυρα ,η οποία ως γνωστό αποτελεί την είσοδο του νησιού μας από το αεροδρόμιο Διαγόρας,διέρχονται χιλιάδες πολιτών και επισκεπτών με τα οχήματα τους και εγκυμονούνται κίνδυνοι για την ασφάλεια τους ,παρακαλούμε τις υπηρεσίες σας να ενεργήσουν άμεσα ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά και να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε για την γέφυρα ούτε και για την σωματική ακεραιότητα όσων την διαβαίνουν.

Κουκιάς Μάριος   - Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου
Παναή Ευαγγελία   - Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου
Ανανίας Αγγελος  - Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής
Ποδιώτης Τσαμπίκος  - Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου